Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Υποδοχή ¨ηρώων¨


                 Ξημερώματα Πέμπτης 29-5-2014 . Η ομάδα της Νίκης Βόλου επιστρέφει στο Βόλο μετά τον θρίαμβο , εκτός έδρας 1-2 , επί του Ηρακλέους Ψαχνών .

                 Χιλιάδες φίλαθλοι περίμεναν , στην οδό Μαιάνδρου την αποστολή της Νίκης από τα Ψαχνά , προκειμένου να αποθεώσουν τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και τους παίκτες του . Η χαρά στα πρόσωπα όλων ήταν έκδηλη , ενώ τα καπνογόνα έκαναν τη νύκτα – μέρα . Περισσότερο εκδηλωτικοί ήταν φυσικά οι νεαροί φίλαθλοι της Νίκης , ενώ περισσότερο συγκινημένοι ήταν οι ηλικιωμένοι . Αυτοί που περιμένουν σχεδόν μισό αιώνα για να δουν τη Νίκη να παίζει ξανά στη Α΄Εθνική . Η τελευταία της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία ήταν το μακρινό 1966 .

                 Φυσικά το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε στις 2.30΄ τα ξημερώματα , όταν εμφανίστηκε στη οδό Μαιάνδρου το πούλμαν που

μετέφερε την αποστολή της Νίκης , ενώ τα κορναρίσματα από το κομβόϊ των αυτοκινήτων , που επέστρεφε από τα Ψαχνά , ξεσήκωσαν τους παίκτες .

                 Όπως ήταν λογικό  μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το πούλμαν της Νίκης περικυκλώθηκε από χιλιάδες οπαδούς που εξέφραζαν την λατρεία τους προς τους παίκτες και τον προπονητή . Οι τελευταίοι , παρακολουθώντας από τις θέσεις τους το εκπληκτικό θέαμα έδειχναν να τα έχουν χαμένα . Κάποιοι από αυτούς αποθανάτισαν αυτές τις στιγμές τραβώντας φωτογραφίες με τα κινητά τους .

                 Ήταν μια πραγματική υποδοχή ηρώων για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης που από την πλευρά τους εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν και το τελευταίο βήμα για την άνοδο κερδίζοντας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Κυριακή . Μπορεί και μία ισοπαλία να είναι αρκετή για τους ¨κυανόλευκους¨ , αλλά οι ίδιοι θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους κλείνοντας με έναν ακόμη θρίαμβο , μια ονειρική χρονιά . Μια χρονιά που αναμένεται να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Νίκης Βόλου .

              

                Β.Π. – Βόλος , Μάης 2014 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: