Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τα δώρα του Θεού


Σύμφωνα με τις γραφές ήταν γνωστό μέχρι σήμερα , ότι ο Θεός έπλασε τον κόσμο σε έξι μέρες και την εβδόμη ξεκουράστηκε . Ο Θεός όμως , σαν θεός που είναι , δεν κουράζεται και επομένως δεν ξεκουράζεται , αλλιώς με τις αιτήσεις που δέχεται τώρα τελευταία για να βάλει το χέρι του και να μας σώσει , θα είχε πάθει τεντονίτιδα . Τι ακριβώς συνέβη την εβδόμη μέρα , ήταν γραμμένο στα Ρωσικά σ’αυτόν τον μετεωρίτη , που έπεσε πριν λίγες μέρες στη Σιβηρία . Ο Πούτιν βέβαια ήθελε να τηρήσει άκρα μυστικότητα για το γεγονός , αλλά η πληροφορία διέρρευσε και σήμερα την αποκαλύπτει η στήλη για πρώτη φορά .

              Την εβδόμη μέρα , λοιπόν , ο Θεός κάλεσε τους αγγέλους στο γραφείο του και τους είπε : ¨Τώρα που έφτιαξα τον κόσμο , ήρθε η ώρα να μοιράσω και μερικά δώρα που θα αναλάβετε να τα μεταφέρετε στις διάφορες περιοχές . Ο Θεός άνοιξε ένα μπαούλο και άρχισε να βγάζει από μέσα δέματα τυλιγμένα σε πολύχρωμο χαρτί δώρων  με κορδέλες από σατέν και άλλες από οργκάντζα .

 

              Στη χερσόνησο της Αραβίας ο Θεός έστειλε δώρο τα κοιτάσματα πετρελαίου , αλλά για να μην κατηγορηθεί για ευνοιοκρατία πρόσθεσε και ένα κουτί με καυτή άμμο της ερήμου , όπου δεν φυτρώνει ούτε γαϊδουράγκαθο . Το δώρο της Ρωσίας ήταν το φυσικό αέριο , αλλά το συνόδευσε και ένα πακέτο με παγωμένη γη της Σιβηρίας , όπου η θερμοκρασία κατεβαίνει μέχρι και πενήντα βαθμούς υπό το μηδέν . Στη Νότιο Αφρική ο Θεός έστειλε διαμάντια και χρυσάφι , που τα έθαψε όμως τόσο βαθιά , ώστε για να τα βρει κανείς θα τα πλήρωνε με ιδρώτα και αίμα . Οι θάλασσες του Ειρηνικού πήραν δώρο τα όστρακα με τα μαργαριτάρια , αλλά στις περιοχές εκεί τριγύρω εγκαταστάθηκε μόνιμα ο εγκέλαδος με τους σεισμούς και τα τσουνάμια .

              Έτσι πραγματοποιείτο η διανομή των δώρων του Θεού , μια ευλογία και μια κατάρα μαζί . Είχε σχεδόν βραδιάσει εκείνη την εβδόμη μέρα της Δημιουργίας και στο μπαούλο απέμεναν ακόμη αρκετά κουτιά , τα οποία περιείχαν τα εξής δώρα : Κοιτάσματα πετρελαίου , αποθέματα φυσικού αερίου , πετρώματα χρυσού , μοναδικής φυσικής καλλονής νησιά και παραλίες , ιδεώδες ήπιο κλίμα , ηλιοφάνεια και άνεμοι με δυνατότητες παραγωγής ενέργειας , πολύτιμα δένδρα σαν την ελιά και τα πιο νόστιμα ψάρια του κόσμου . Ρώτησαν τον Θεό οι άγγελοι τι θα έκαναν τα δώρα που περίσσεψαν . ¨ Αδειάστε το μπαούλο σε μια περιοχή για να συμπληρωθεί η φάση της Δημιουργίας ¨ , είπε ο Θεός .

              Άδειασαν οι άγγελοι το μπαούλο και όλα τα κουτιά με τα δώρα έπεσαν στην Ελλάδα ! Καμμιά άλλη περιοχή της Γης δεν προικίστηκε με όλα αυτά τα δώρα , που χάρισε ο Θεός στον τόπο μας . Κλίμα , ήλιος , φυσικές καλλονές , ορυκτός πλούτος , ελαιόλαδο , τα ¨πάντα όλα¨ τα καλά για να είναι η Ελλάδα ο επίγειος παράδεισος ! Πως έγινε τώρα και αντί να ζούμε εδώ ζωή χαρισάμενη , παρακαλάμε μια την κυρία Μέρκελ και μια την κυρία Λαγκάρντ να μας ελεήσουν για να βγάλουμε τον μήνα μας ως κράτος , ενώ όλο και πιο δύσκολα τον βγάζουμε ως λαός ; Στον μετεωρίτη που έπεσε στη Σιβηρία μου μετέφεραν , ότι υπήρχε και ένα υστερόγραφο . Είπαν στον Θεό οι άγγελοι , ότι την ευλογία των δώρων που έπεσαν στην Ελλάδα έπρεπε να την συνοδεύει και μια κατάρα . Και ο Θεός έστειλε τους πολιτικούς .  Αλεξ. Στεφανοπούλου - ¨ΕΣΤΙΑ¨ , 1-3-2013 .

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: