Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Δεν φταις εσύ , η φαντασία σου ...


               Πόσο μπορεί να ταιριάξει ένα τραγούδι με τη σημερινή πραγματικότητα , που βιώνουμε ... Και , όμως , η παρακάτω ιστοριούλα ταιριάζει ¨ γάντι ¨ στο αναφερόμενο περιστατικό :

             ¨ Μετά από πέντε χρόνια χρεοκοπίας και σαράντα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , ο φίλος , νοιώθει απελπισμένος και ¨ χαμένος στη μετάφραση ¨ , για να μεταχειρισθώ μια φράση του συρμού και των  ημερών μας .

              Πριν λίγα χρόνια διαπίστωσε πως υπήρχε ένα κόμμα που το λένε ΣΥΡΙΖΑ και έχει για πρόεδρο έναν συμπαθητικό νέο που τον λένε Αλέξη Τσίπρα . Ήταν σαν να γνώρισε και ερωτεύτηκε μια πανέμορφη γυναίκα , που δεν είχε τίποτε το αρνητικό επάνω της . Είχε μια παρουσία υπέροχη και καταπληκτική .

              Στη πορεία , ο φίλος , βλέπει τα λάθη της , σου πετάει και διάφορες κουλαμάρες του τύπου ¨ θα κάνω στροφή 360 μοιρών ¨. Και

¨άκουσον μεν , πάταξον δε ¨ , αποφαίνεται : ¨ Δεν γίνεται αλλιώς ¨ . Έφτασε μέρα που είπε , ¨ Τι δουλειά έχω εγώ με αυτή ¨ .

             Δεν φταις εσύ φίλε μου , ¨ Η φαντασία σου τα φταίει , που την έπλασε όπως ήθελε αυτή , η φαντασία σου που πάντα σε γελούσε ότι θα ανοίξει την καρδιά σου τη μισή ...
            Βασίλης Παλαμηδάς – Βόλος 16/7/2015  

Δεν υπάρχουν σχόλια: