Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ανά τα χωρία και τας κωμοπώλεις της Επικράτειας


               Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου αρχίζει στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 . Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι 64 και ο αριθμός των Ομίλων 4 .

               Οι τρεις ομάδες της Μαγνησίας Νίκη Βόλου , Πύρασσος Αγχιάλου , Ρήγας Φερραίος , αγωνίζονται στον Β΄ Όμιλο .

               Έτσι η Νίκη μας , το καμάρι του Βόλου , θα αρχίσει τις περιοδείες ανά τα χωρία και τις κωμοπόλεις της Επικράτειας για να εξοφλήσει βαρύτατο χρέος , που της ¨φόρτωσαν¨ τα λάθη και οι παραλείψεις παρελθουσών Διοικήσεων της ΠΑΕ . Από τα¨ σαλόνια στα κατώγια ¨, λοιπόν , και από το ¨ Ζενίθ στο Ναδίρ ¨ , η ομάδα , στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και να δούμε ακόμη τι άλλο την περιμένει .

              Αυτή την ¨ ποδοσφαιρική παρακμή ¨ , που διανύουμε και παλαιότερα την είχαμε γνωρίσει. Είχαμε φτάσει να παίζουμε μέχρι Ερασιτεχνική κατηγορία . Θυμάμαι , τότε , πρέπει να ήταν δεκαετία του 70 , που έπαιζε η ομάδα στο ¨ Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνικών Συλλόγων ¨ κατακτήσαμε το ¨ Κύπελλο ¨ με πρόεδρο τον αείμνηστο ποδοσφαιρικό παράγοντα Νίκο Ορφανίδη . Αυτή η επιτυχία έδωσε στα παιδιά δύναμη και κουράγιο για να επανέλθουν στη Β΄ Εθνική .

             Σήμερα ξεκινάμε με νέα δεδομένα . Διάβασα με προσοχή τον κατάλογο των 17 ομάδων του Β΄Ομίλου . Όλοι οι αντίπαλοι είναι σωματεία της Βορείου Ελλάδος . Τρεις σύλλογοι μου ήταν άγνωστοι . Και ως όνομα και ως έδρα . Κανένα πρόβλημα . Με τον υπολογιστή μου μπήκα στο Διαδίκτυο και διάβασα : Πύδνα Κίτρους : Έχει έδρα τον Κολινδρό Πιερίας . Μια τουριστική και εύφορη περιοχή. Οπούντιος – Μαρτίνου : Έχει έδρα το Μαρτίνο-Φθιώτιδος , στη Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας . ΑΕ Καραϊσκάκης : Έχει έδρα την Άρτα . Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα νόστιμα πορτοκάλια της .

             Αυτά τα ολίγα . Καλή πρεμιέρα , καλό ξεκίνημα στις ομάδες μας . Πάντα με υγεία .

             Βασίλης Παλαμηδάς . Βόλος ,  13/9/2015      . 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: