Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γνώρισα έναν καλό ¨φίλο¨


Τα βράδυα , στις ατέλειωτες ώρες της νύχτας που αργεί να ξημερώσει , γνώρισα έναν καλό ¨φίλο¨. Μέσα από τα ερτζιανά κύματα 97,3 FM την εκπομπή στο ραδιόφωνο με τίτλο ¨ Λαϊκά Μονοπάτια με τον Γιάννη Ευθυμίου .

               Μια τρίωρη βραδινή εκπομπή ( 02,00-05,00 ) που μας κρατάει συντροφιά με πανέμορφα ελληνικά λαϊκά τραγούδια.

               Παλιός μουσικός παραγωγός ο Γιάννης Ευθυμίου με δική του εκπομπή για 15 χρόνια στο ραδιόφωνο του ANTENNA , έρχεται τώρα από άλλο ραδιοφωνικό σταθμό , με δικό του πρόγραμμα να μας κρατά συντροφιά κάθε βράδυ .

              Με την ψηφιακή τεχνολογία και το Διαδίκτυο , τα ¨ Λαϊκά Μονοπάτια ¨ ακούγονται σε όλο τον κόσμο , στην Ευρώπη , στην Αμερική στην Αυστραλία , παντού . Και είναι πολύ συγκινητικό συγγενείς , γνωστοί και φίλοι να ανταλλάσσουν μηνύματα και να αφιερώνουν τραγούδια μέσω του σταθμού .

              Ο κ Ευθυμίου πάντα πρόθυμος , πάντα ευγενικός , με τη γλυκειά χαραχτηριστική φωνή του , ως ¨οικοδεσπότης¨, φιλοξενεί ακόμη και τους πιο δύσκολους ακροατές .

              Τέτοιες εκπομπές σαν και τούτη , που σας περιέγραψα , είναι εύρημα , δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όλους τους φίλους ακροατές που τις ακούν .

              Αγαπητέ Γιάννη . Συνέχισε τις επιτυχημένες          ραδιοφωνικές παραγωγές σου . Κάθε βράδυ όλο και περισσότεροι ακροατές σε ακούν .

 

             Βασίλης Παλαμηδάς – Βόλος 12/9/2014  .

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: