Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ύστατο αντίο στον Τάκη Συνετόπουλο


               ¨ Στην ομάδα ¨ του ουρανού αναπαύεται     από χθες

2-12-2013 ο Τάκης Συνετόπουλος που ¨έσβησε¨ το Σάββατο μεσημέρι χτυπημένος από την επάρατο στα 65 του χρόνια , βυθίζοντας στο πένθος το Βόλο , την πόλη στην οποία γεννήθηκε και ανδρώθηκε , τον Ολυμπιακό Βόλου από τον οποίο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και τους Πειραιώτες στους οποίους μεγαλούργησε από το 1970 έως το 1978 .

                 Η κηδεία του πρώην διεθνούς της Εθνικής Ομάδος και άσσου του Ολυμπιακού Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Ν . Δημητριάδα Βόλου μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και βουβαμάρας .

                 Στην εξώδιο ακολουθία , εκτός από τους συγγενείς και φίλους , το ¨παρών¨ έδωσε αντιπροσωπεία του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού , που κράτησε το φέρετρο , το οποίο ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του συλλόγου του Πειραιά . Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι , συντετριμμένοι οι πρώην συμπαίκτες του , που μόλις τον περασμένο Ιούνιο είχαν επισκεφτεί τον Βόλο για να συναντηθούν με τον Τάκη Συνετόπουλο που έδειχνε , να έχει ξεπεράσει τα πολύ δύσκολα στη μάχη που έδινε για να κρατηθεί ζωντανός .

                 Τον Τάκη Συνετόπουλο αποχαιρέτησε με λυγμούς ο Παναγιώτης Κελεσίδης , εκ μέρους του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς , ενώ με κόπο συγκρατούσαν τα δάκρυά τους οι παλιοί του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου όπως ο Αντώνης Παππάς , ο Νίκος Μαλάκος , ο Ανέστης Ιωσηφίδης . Εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μίλησε ο Πρόεδρος Δημ. Καραγιάννης , ενώ από τον Δήμο Βόλου επικήδειο εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ξηρακιάς . Στην είσοδο του προάυλιου χώρου που ήταν κατάμεστος από κόσμο , το στεφάνι του κατέθεσε ο Πρωθυπουργός , που θαύμαζε τον Βολιώτη άσσο . Το φέρετρο σήκωσαν στα χέρια οι Κελεσίδης , Αγγελής , Καραβίτης , Σταυρόπουλος και Καϊμάκης με τους Βολιώτες να αποχαιρετούν τον ¨ Τάκαρο ¨, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του παρατεταγμένο χειροκρότημα .     

Δεν υπάρχουν σχόλια: