Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Το ¨τελευταίο ταξίδι¨

Ένα ζευγάρι Αμερικανών αποφάσισε να πάει διακοπές στη Φλόριντα, που είχε ζέστη, για να ξεφύγει από το κρύο της Αλάσκας, που ζούσαν.

Κανόνισαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που είχαν περάσει και τον μήνα του μέλιτος, αλλά είχαν πολλές υποχρεώσεις και θα ταξίδευαν χώρια. Ο άντρας θα έφτανε Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη.

Φτάνει ο άντρας στο ξενοδοχείο, πηγαίνει στο δωμάτιό του και βλέπει ότι τώρα πια υπάρχει εκεί και υπολογιστής και ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αποφασίζει να κάνει μια έκπληξη και να στείλει e-mail στη γυναίκα του.

Κάνει, όμως ένα λάθος στη διεύθυνση και το e-mail πηγαίνει σε μια άλλη διεύθυνση, στο Χιούστον του Τέξας, σε μια γυναίκα που μόλις είχε γυρίσει από την κηδεία του άνδρα της και τσεκάρει τα μηνύματα, που έλαβε στον υπολογιστή της από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, πέφτει λιπόθυμη. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, τη βλέπει πεσμένη στο πάτωμα, προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε, κοιτάζει την οθόνη του υπολογιστή και διαβάζει :

Προς : Την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα !
¨ Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις e-mail από μένα. Έχουν υπολογιστές πλέον εδώ κάτω και σύνδεση με ΙΝΤΕΡΝΕΤ και μπορείς να στείλεις μήνυμα, όπου θέλεις.
Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο.
Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα. Έχει πολλή ζέστη εδώ κάτω. ¨
Ιστοριούλα χαριτωμένη. Έχει σχέση με ένα ¨ταξίδι¨ . Ένα ¨ταξίδι¨ προς τη αιωνιώτητα, που όλοι θα το κάνουμε αργά ή γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: