Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

¨Απώλεια ¨ για τη πόλη της Πορταριάς - Πηλίου



                            ¨Απώλεια ¨ για την πόλη της Πορταριάς  - Πηλίου    
           Ο Βαγγέλης Βούλγαρης διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πορταριάς    , αφήνοντας ανεξίτηλο το ίχνος της παρουσίας του ως σώφρων , ηθικός και μετριοπαθής  άνθρωπος . Δεν εκλεγόταν στην πλειοψηφούσα πολιτική παράταξη , αυτό , όμως , δεν  τον εμπόδιζε να πολιτεύεται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με γνώμονα το γενικό συμφέρον των κατοίκων του Δήμου . Δεν έκανε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση  αλλά αντιμετώπιζε τα θέματα  με λογική και σύνεση . Πάντα με χαμόγελο, πάντα με ευχάριστη διάθεση .                      
          Ο μεστός λόγος του στις αγορεύσεις του κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων είχε σκοπό να συμβάλλει στο ευχάριστο αποτέλεσμα των αποφάσεων του συμβουλίου για το καλό των κατοίκων της Πορταριάς .                              
         Πίστευε και διακήρυττε ,ότι ο λαός μας εξέλεξε για να προσφέρουμε,να βοηθήσουμε      και να κάνουμε τη ζωή του πιο εύκολη και αποδοτική . Έλεγε : ¨ Δεν έχουν νόημα οι κοκορομαχίες , οι αντεγκλήσεις , οι τσακωμοί στα συμβούλια , για να εντυπωσιάσουμε . Εδώ , όλοι πρέπει να εργαζόμαστε για το ίδιο σκοπό , για την αναβάθμιση των χωριών του Δήμου μας ¨. Στις εκδρομές και στην παρέα ,διασκεδάζαμε όλοι μαζί και περνούσαμε   ευχάριστα . Ο Βαγγέλης και εκεί ξεχώριζε . Είχε πάντα μαζί του το βιολί και αυτό τον έκανε περισσότερο αγαπητό και ευχάριστο . ΄Ετσι θα τον θυμόμαστε .     
        Αγαπητέ Βαγγέλη . Το χώμα της φιλόξενης Πορταριάς , που τόσο αγάπησες , ας είναι ελαφρύ για σένα . Να είσαι βέβαιος , ότι ο βίος και το έργο σου , ως οικογενειάρχης , ως εργαζόμενος του ΟΤΕ , αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πορταριάς , θα  αναγνωρίζεται και θα τιμάται από τους συμπατριώτες μας . Εμείς που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε , προσευχόμαστε στο Θεό να σε πάρει κοντά του και να κατατάξει την αγαθή ψυχή σου , ¨ εν σκηναίς δικαίων ¨ .  Στη γυναίκα σου Βαγγελίτσα  , τα παιδιά και στα εγγόνια σου , εύχομαι , την εξ ύψους παρηγορίαν και να σε θυμούνται με αγάπη , όπως όλοι μας .                                            
        Καλό ¨ ταξίδι ¨ Βαγγέλη , για την ουράνια    πατρίδα …    
        Βασίλης Κοντορίζος – Πρώην Δήμαρχος Πορταριάς – Πηλίου – 18-2-2020        .                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: