Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλη σφαλιάρα


                                                      Μεγάλη σφαλιάρα
               Μετά την οδυνηρή ήττα 3-2 από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 10-11-2019 στο Τσάμπιονς Λιγκ ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου , δήλωσε μεταξύ άλλων :                     
               ¨ … Ενώ προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 , ξεκινήσαμε το δεύτερο . Είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 0-3 και το 0-4 . Δεν τα καταφέραμε . Ήμασταν επιπόλαιοι .      
Όπως συμβαίνει στη ζωή , το ίδιο συμβαίνει και με το ποδόσφαιρο . Φάγαμε μια μεγάλη σφαλιάρα . Μεγάλο δίδαγμα . Μείωσε το σκορ ο Παναθηναϊκός και μετά χάσαμε τελείως την ισορροπία του παιχνιδιού . Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές στον άξονα . Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την αριστερά πτέρυγα . Λίγες βελτιώσεις . Στον άξονα δεν είχαμε επιλογή αλλαγής . Όταν πέτυχε το 2-1 ο αντίπαλος , στη συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 . Κάναμε τις περισσότερες τελικές χωρίς ουσία . Για να χάσουμε στο τέλος με ένα ¨φθηνό¨ γκολ  3-2 .
                    Πρέπει να διδαχθούμε , να σιωπήσουμε . Να ταπεινωθούμε , γιατί το χρειαζόμαστε . Επιβάλλεται να συνεχίσουμε , όμως . Να συλλέξουμε τα κομμάτια μας . Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συνεχίσουμε . Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα ¨ .      
                   Β .Π . – Βόλος 11-11-2019                     .

Δεν υπάρχουν σχόλια: