Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο


                                                     Ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο      
               Είχε χρόνια να βγάλει ο ¨ ποδοσφαιρικός ¨ Βόλος  ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο , που θα είχε πανελλήνια εμβέλεια και όχι μόνο .                
               Και ξαφνικά από τις εμφανίσεις του με την ομάδα του ΠΑΟΚ ένας νέος  επιθετικός ξεχωρίζει με τις ικανότητες και το ταλέντο του . Είναι ο 21ετής Δημήτρης Λημνιός .                                
               Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου το 1998 . Ξεκίνησε με την ομάδα της Νίκης Βόλου , συνέχισε με τον Ατρόμητο Αθηνών , για να τον κερδίσει τελικά ο ΠΑΟΚ και να τον τοποθετήσει στη θέση που του ανήκει .  
               Ο Δημήτρης Λημνιός κάνει σήμερα μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα Ανδρών . Σαν ακραίος επιθετικός , είναι ένας άριστος διεμβολιστής , έχει ντρίμπλα , ταχύτητα , σουτ .                  
               Στα πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής μας με την Εθνική Αρμενίας ( εκτός ) 0-1 και την    Εθνική Φινλανδίας ( εντός) 2-1 , ο Δημήτρης συνέβαλε τα μέγιστα στις νίκες της ομάδος μας .                              
               Αγαπητέ Δημήτρη οι ¨ ποδοσφαιρικές ¨ ημέρες που περνάς , πρέπει να είναι ιστορικές και μοναδικές για σένα . Είναι η αναγνώριση του ταλέντου σου , είναι η βράβευση των προσπάθειών σου . Εδώ χρειάζεται προσοχή. Να διαφυλάξεις τούτη  την εικόνα , όσο θα σου το επιτρέπουν οι χρονικές συγκυρίες ,  για να τερματίσεις κάποτε ομαλά στην καθημερινότητα .     
              Βασίλης Παλαμηδάς – Βόλος – 19-11-2019                .
              

Δεν υπάρχουν σχόλια: