Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Γεννημένος ηγέτης ποδοσφαιριστής

                        Γεννημένος ηγέτης ποδοσφαιριστής

          Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 , ώρα 11 το πρωί . Μια κρύα μέρα , σκοτεινή , μουντή στο προαύλιο της γραφικής εκκλησίας του Ιωάννη Προδρόμου , της Ανακασιάς Πηλίου .
         Ο κόσμος από νωρίς γέμισε την εκκλησία για τη νεκρώσιμη τελετή του Θανάση Βήτα ( 1954 – 2018 ) . Όπου να κοιτούσες έβλεπες παγερά βλέμματα , θλιμμένα πρόσωπα , σκοτεινές φιγούρες , βουβά βλέμματα , κανείς δεν είχε την διάθεση να μιλήσει και να σχολιάσει . Όλοι μας με ραγισμένες και πονεμένες τις ψυχές μας .
         Τα ερυθρόλευκα κασκόλ και τα κόκκινα μπουφάν των Austrians και των υπολοίπων οργανωμένων οπαδών , έσπαγαν το μουντό , το σκούρο , το γκρίζο και το μαύρο .
         Όλοι μας με ένα γιατί , για την απώλεια του Θανάση . Γιατί τόση αδικία , για τον καλύτερο φίλο , τον πιο αξιόλογό άνθρωπο, τον υπέροχο οικογενειάρχη , τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και μέχρι χθες τον πιο φανατικό οπαδό της ομάδας μας .
         ΄Ενας γεννημένος ηγέτης με ισχυρή προσωπικότητα , γενναίος , περήφανος με γνώσεις , με συγκεκριμένη άποψη .
          Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία , το χειροκρότημα ζεστό και παρατεταμένο .
         Μπροστά ο Θανάσης και η σύζυγός του Μαργαρίτα , αυτή η ηρωίδα σύζυγος και μάνα με γενναιότητα και περηφάνια , δακρυσμένη και ραγισμένη , με σταθερά βήματα , μαζί με τα παιδιά της Στέργιο και Γεωργία να συνοδεύουν τον Θανάση .
     

        Καλό ¨ταξίδι¨ φίλε . Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ . Οι φίλοι σου . Βόλος 20/2/2018       .

Δεν υπάρχουν σχόλια: