Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Θα περάσουν οι δύσκολοι καιροί


               Ο Θεός ευλόγησε τούτο τον τόπο , που λέγεται Ελλάδα . Είναι ένα θαύμα , πως ένας μικρός λαός σε αριθμό λαός , με τόσους επίβουλους εχθρούς , γύρω του , κατορθώνει να υπερασπίζεται την πατρίδα του και να διατηρεί όχι μόνο τον τόπο του , αλλά και την ελευθερίαν του .

              Στην οικονομία , δυστυχώς , έχουμε τεράστια προβλήματα . Το εξωτερικό χρέος ανέβηκε στα 315 δισεκατομμύρια Ευρώ . Το Ευρώ καθορίζει τη ζωή μας . Τυπώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( Ε.Κ.Τ) στο νομισματοκοπείο της , στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας .

              Στο Αμερικάνικο Σύνταγμα , στο πρώτο άρθρο ορίζεται , ότι μόνον το Κράτος εκδίδει το νόμισμα της χώρας . Ο συντάκτης του Αμερικάνικου Συντάγματος , ο τρίτος Πρόεδρος των Η.Π.Α. Θωμάς Τζέφερσον , είπε χαραχτηριστικά , πως αν ο λαός επιτρέψει να εκδίδουν το νόμισμα ιδιωτικές τράπεζες , θα ξημερώσει μια μέρα , που οι απόγονοί του , θα είναι άστεγοι .

               Για επιστροφή στη δραχμή , ούτε συζήτηση .  Θα είναι ό,τι χειρότερο , για μας και για τη χώρα μας .

               Στον αγώνα , στη μάχη για να ορθοποδήσουμε οικονομικά , πρέπει όλοι να σταθούμε παρόντες , όρθιοι για να συμβάλλουμε με τις όποιες δυνάμεις μας , στις παραγωγικές διαδικασίες , που θα ξεκινήσει η αυριανή-νικήτρια των εκλογών Κυβέρνηση . 

               Η Θεία Πρόνοια , που μας βλέπει από ψηλά , δεν θα μας αφήσει απροστάτευτους . Θα βοηθήσει την Ελλάδα και τα τέκνα της

 
               Βασίλης Παλαμηδάς – Βόλος 2/1/2015         .

Δεν υπάρχουν σχόλια: