Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η Νίκη Βόλου γιόρτασε τα 85χρονά της

Την Παρασκευή βράδυ 28-8-2009, όλοι οι δρόμοι της Νέας Ιωνίας-Μαγνησίας οδηγούσαν στο θερινό Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Εκεί η Νίκη Βόλου γιόρτασε την επέτειο των 85 χρόνων από την ίδρυσή της.

Κατάμεστο το θέατρο από θεατές πάσης ηλικίας. Ήταν όλοι εκεί να γιορτάσουν την μεγάλη ιστορική διαδρομή του συλλόγου και να καμαρώσουν την νέα ομάδα, που αγωνίζεται εφέτος, με μεγάλες προσδοκίες, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο κ Γιώργος Μαστρογιάννης, ο οποίος με την παρουσία του έδωσε το δικό του στίγμα. Πρώτος χαιρέτισε τη βραδιά ο νομάρχης Μαγνησίας κ Απόστολος Παπατόλιας. Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Νίκης κ Δημήτρης Ιωαννίδης ο οποίος παρουσίασε επί σκηνής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθησε η παρουσίαση των 27 ποδοσφαιριστών, παλαιών και νεοαποκτηθέντων , οι οποίοι κρατούσαν στα χέρια τους τη νέα φανέλα της ομάδος με τον αριθμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία του Θανάση Μωραϊτίδη με το συγκρότημα ¨Ασυμβίβαστοι¨, οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια γνωστών συνθετών.

Με ανάμικτα συναισθήματα συγκίνησης και ικανοποίησης αποχωρήσαμε από το θέατρο. Διαπιστώσαμε ότι κάτι καινούργιο, κάτι ξεχωριστό ¨γεννιέται¨ κατά τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν στην αγαπημένη μας ομάδα. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά , για διακρίσεις από όλους. Την μεγάλη αυτή ευκαιρία δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Διοίκηση, παίκτες, προπονητής, φίλαθλοι όλοι μαζί να δώσουμε το ¨παρών¨, για την άνοδο της ομάδος μας στη Β΄Εθνική Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: