Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Διασημότερος όλων των εποχών


                                                  Διασημότερος όλων των εποχών    
                      Ο Αριστοτέλης είναι η πιο διάσημη προσωπικότητα του κόσμου , σύμφωνα
με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης ( ΜΙΤ ) το οποίο συνέταξε μια λίστα από τις πιο διάσημες προσωπικότητες από το 4.000 π.χ. μέχρι το 2010 μ.χ.                           
                      Το ΜΙΤ με ένα ειδικό λογισμικό βρήκε τις περισσότερες αναζητήσεις   στο   Διαδίκτυo σχετικά με μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο των επιστημών και όχι μόνο , τα λεπτά που παρέμειναν στο θέμα που αναζήτησαν και τις κοινοποιήσεις στα social medial .             
                       Η πρώτη δεκάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και θρίαμβος    για          πρώτος όλων έρχεται ο Αριστοτέλης , με ιδιαίτερη δημοφιλία στις ΗΠΑ και την Ασία. Εκτός από τον Αριστοτέλη στην πρώτη θέση , στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Πλάτωνας , στην Τετάρτη ο Σωκράτης , στην Πέμπτη ο Μέγας Αλέξανδρος και η ελληνική εκπροσώπηση στη Ελλάδα συμπληρώνεται με τον Όμηρο  στην ενάτη θέση και τον Πυθαγόρα στη δέκατη .
                        Ας σημειώσουμε ότι στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ιησούς Χριστός , στην έκτη ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι , στην έβδομη ο Κομφούκιος και στην ογδόη ο Ιούλιος Καίσαρας .                     
                         Στη λίστα με τις 100 πιο γνωστές προσωπικότητες περιλαμβάνονται αρχαίοι φιλόσοφοι και συγγραφείς , καλλιτέχνες της Αναγέννησης ,   φαραώ ,   . εξερευνητές , αυτοκράτορες , σύγχρονοι ηγέτες ( π.χ. Στάλιν και Αδόλφος Χίτλερ )  ακόμα και θρησκευτικές μορφές , όπως η Μαρία η Μαγδαληνή .               
                        Δείτε τη λίστα : Αριστοτέλης , Πλάτωνας , Ιησούς Χριστός , Σωκράτης ,Μέγας Αλέξανδρος , Λεονάρντο Ντα Βίντσι ,Κομφούκιος ,  Ιούλιος Καίσαρας,Όμηρος,Πυθαγόρας .
                       ( Από το ΜΙΤ )


Δεν υπάρχουν σχόλια: