Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Νέα αριστούχος ιατρός


                                                         Νέα αριστούχος ιατρός       
            Θυγατέρες του Γιάννη Συρνιώτη και της Έφης Κουκουβίνου , η Γεωργία και η Αντωνία , αποφοίτησαν με άριστα από το Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας Βόλου . Συνέχισαν   τις           σπουδές τους στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου          Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  λαμβάνοντας με άριστα  το δίπλωμα της Ιατρικής .
            Από εφέτος 2019 , η Γεωργία κάνει ειδίκευση Γενικής Χειρουργικής , στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης  . Η Αντωνία    ετοιμάζεται να ακολουθήσει την αδελφή της , για ειδίκευση στο εξωτερικό .                         
            Αυτές τις μέρες η δεύτερη κόρη Αντωνία λάμπει από χαρά και ικανοποίηση , γιατί  ύστερα από έξι έτη σπουδών πήρε   το πτυχίο της Ιατρικής με άριστα ¨ 9.64 ¨ από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης . Ήταν ένας αγώνας που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .                          
           Αγαπούσε την Ιατρική από μικρή η Αντωνία . Ήθελε να γίνει γιατρός . Η Θεία Πρόνοια , η προσωπική της θέληση και το οικογενειακό περιβάλλον , της έδωσαν κουράγιο και δυνάμεις να επιτύχει στην απόκτηση του διπλώματος της Ιατρικής . Σεμνή , μεθοδική και εργασιομανής , πέρασε και τα έξι χρόνια σπουδών με άριστα . Η Αντωνία Συρνιώτη από το Βόλο  επέτυχε πρώτη στη βαθμολογία ,μεταξύ 219 αποφοίτων Ιατρικής , γι’ αυτό διάβασε και τον όρκο κατά την τελετή Ορκωμοσίας και απονομής Πτυχίων         
          Ιατρική , η κορωνίς των Επιστημών  . Πέρασαν χιλιάδες χρόνια από την καθιέρωση των Επιστημών και εξακολουθεί    να είναι πάντα πρώτη  . Και αυτό είναι κάτι το αυτονόητο . Εξυπηρετεί ό,τι πιο πολύτιμο και αδιαπραγμάτευτο υπάρχει  στο κόσμο  τούτο , που δεν είναι άλλο από την Υγεία .             
          Τα θερμά μας συγχαρητήρια , δέξου , αγαπητή μας Αντωνία και άριστες να είναι οι επιδόσεις σου          στην          περαιτέρω        πορεία της επαγγελματικής σου αποκατάστασης .                             
         Βασίλης – Μαρίκα Παλαμηδά – Βόλος 11/8/2019           .        

 .   

       
                        
        

Δεν υπάρχουν σχόλια: