Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

                                 Περαστικά σου Φώτη

          Συμπαράσταση και βοήθεια στον άστεγο πολίτη του Βόλου Φώτη Λαδόπουλο . Για πολλές δεκαετίες στηριζόμενος στην αγάπη του κόσμου , μόνος και έρημος , λειτουργούσε μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης του Βόλου και ζούσε μέσα σε τρώγλες και σπηλιές της περιοχής .
         Αν και πέρασε τα ογδόντα χρόνια ζωής , δεν το βάζει ¨ κάτω ¨ . Κάθε πρωί περιδιαβαίνει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να πει την ¨ καλημέρα ¨ του , για να δώσει ευχές υγείας στους συντοπίτες της καθημερινής διαδρομής του .
        Εκείνο που θαυμάζω , στον άνθρωπο Φώτη είναι ότι ποτέ του δεν ζητά χρήματα για τις ανάγκες του και πάντα προσφέρει εκτός από τον καλό του λόγο και ένα άνθος λουλουδιού στον συνομιλητή του .
       Αυτός είναι ο Φώτης . Ένας άκακος και αθώος συμπολίτης μας , που λειτουργεί ανάμεσά μας .
       Την παραμονή του Πάσχα 15/4/2017 υπέστη ο Φώτης ελαφράς μορφής εγκεφαλικό επεισόδιο . Ευτυχώς τον αντελήφθηκαν διερχόμενοι συμπολίτες και τον μετέφεραν στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου . Σήμερα η υγεία του πάει καλύτερα . Όλα δείχνουν  ότι ο οργανισμός του ξεπέρασε τα κρίσιμα χρονικά όρια ενός καρδιακού επεισοδίου .
       Περαστικά σου Φώτη . Εύχομαι από καρδιάς να γίνεις σύντομα καλά , όπως πρώτα , και να σκορπάς τις ¨ καλημέρες ¨ σου και την αγάπη σου στους συνανθρώπους μας .
      Βασίλειος Παλαμηδάς

      Κάδμου 41- Ν.Ιωνία , Βόλος , 19/4/2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια: