Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

             Ανέβηκε στον ιστό για να ξεμπερδέψει τη σημαία μας

               Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν οι κάτοικοι στην περιοχή γύρω από το ΚΑΠΗ της Αλεξνδρούπολης . Έκπληκτοι είδαν μια γυναίκα , που φορούσε στολή να σκαρφαλώνει στον ιστό , για να ξεμπερδέψει τη σημαία μας , που είχε τυλιχθεί από τον αέρα !
             Τελειώνοντας την υπηρεσία της και περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλης , η στρατιωτικός είδε την Ελληνική σημαία στον ιστό μπερδεμένη , χωρίς να κυματίζει , όπως θα έπρεπε .
            Αντικρίζοντας την εικόνα του ιερού μας συμβόλου και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου , σκαρφάλωσε στον ιστό , ξεμπέρδεψε τη σημαία και αφού κατέβηκε , της απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά . Όσοι παρακολουθούσαν  το συμβάν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα συγκινημένοι . Αρκετοί με δάκρυα στα μάτια έσπευσαν μάλιστα να την συγχαρούν , ζητώντας τα στοιχεία της , χωρίς όμως , η ίδια από σεμνότητα να θέλει να γίνουν γνωστά . ¨ Έκανα απλά το καθήκον μου ¨ ανέφερε σε παρευρισκομένους και έφυγε από τον χώρο . Στη μικρή κοινότητα της Αλεξανδρούπολης δεν άργησε να γίνει γνωστή η ταυτότητα της στρατιωτικού .
           Όπως αποκαλύφθηκε , η γενναία γυναίκα που σκαρφάλωσε είναι η νεαρή επαγγελματίας οπλίτης ( ΕΠ.ΟΠ ) Βασιλική Μπουμπουλούδη , η οποία υπηρετεί στη 12η Μεραρχία .

          Η νεαρή ΕΠ.ΟΠ. , που είναι Ευρίτισσα στη καταγωγή και μητέρα ενός παιδιού , πρόκειται να πάρει τιμητική διάκριση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού για την πράξη της .  Β.Π.- Αλεξανδρούπολη , 13/4/2017        . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: