Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Μαθαίνουμε κάθε μέρα

Για πότε πέρασαν 3 μήνες, ούτε που το κατάλαβα. Ήταν Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009, όταν 16 άτομα συγκεντρωθήκαμε, εδώ, στη φιλόξενη αίθουσα του 6ου λυκείου Βόλου, για να παρακολουθήσουμε μαθήματα Πληροφορικής, μέσα από το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας ¨Εκπαίδευση ενηλίκων στις νέες τεχνολογίες¨.

Τα μαθήματα άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς . Σταθήκαμε τυχεροί, γιατί μας έτυχε καθηγήτρια-διδάσκουσα η κ. Ευαγγελία Λιάνου, νέα, με διάθεση για δουλειά και προσφορά. Έτσι το κάθε μάθημα ήταν για μας όχι μόνο ενημερωτικό αλλά και ευχάριστο.

Μάθαμε πολλά. Πήραμε γνώσεις από την επιστήμη της Πληροφορικής χρήσιμες , που θα τις αξιοποιήσουμε στη συνέχεια. Μπήκαμε στο Διαδίκτυο και εκεί γνωρίσαμε ένα μαγικό κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.

Και μαθαίνουμε. Μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούρια πράγματα. Αυτό είναι κάτι που δεν μας κουράζει γιατί οι γνώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι. Το πρόγραμμα έφτασε στο τέλος του, μαζί και τα μαθήματα. Προσωπικά αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση, που θα πάψουμε να βλεπόμαστε τα απογευματινά της Τρίτης και της Πέμπτης, Τι να κάνουμε. Το τέλος αναπόφευκτον.

Εύχομαι σε όλους καλή υγεία και να είστε καλότυχοι στη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: