Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ανώνυμος Βολιώτης ευεργέτης


                                              Ανώνυμος Βολιώτης δωρητής
          Είναι ο ανώνυμος δωρητής – ευεργέτης του Βόλου . Κανείς δεν τον γνωρίζει , κανείς δεν τον υποψιάζεται . Κυκλοφορεί καθημερινά ανάμεσά μας , λειτουργεί    αθόρυβα  και
δουλειά του είναι , να κάνει , εδώ και χρόνια , ευεργεσίες – δωρεές στο ¨ Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου , που εγγίζουν τις 400 χιλιάδες Ευρώ .       
        Είναι αλήθεια . Σωστά διάβασες φίλε αναγνώστη . Ένας ανώνυμος  , υπερήλικας , διανοούμενος δώρισε προχθές  άλλες δέκα χιλιάδες Ευρώ , προς αγοράν μηχανημάτων για την μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου .  
      Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου ο κατάλογος των ιατρικών οργάνων που δώρισε μέχρι σήμερα ο ανώνυμος δωρητής, καταλαμβάνει μια ολόκληρη σελίδα κόλλας αναφοράς .
    Όχι , δεν χάθηκαν όλα . Υπάρχει ελπίς . Υπάρχουν άνθρωποι διακατεχόμενοι  από υψηλά αισθήματα φιλαλληλίας και αλτρουισμού που έχουν την ψυχική διάθεση και τις δυνατότητες να συνδράμουν το Κράτος και τον πολίτη .
     Τους καμαρώνω αυτούς τους ανθρώπους και τους απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους όλης της κοινωνίας των ανθρώπων για τις καθημερινές υπηρεσίες που προσφέρουν εθελοντικά και από καρδιάς   . 
     Ανώνυμε φίλε , ευεργέτη , αγωνιστή και παλικάρι της ζωής , πολύ θα ήθελα να σε συναντήσω , να γνωριστούμε και να σε συγχαρώ από κοντά για το μεγάλο έργο , που επιτελείς και προσφέρεις στη κοινωνία , σήμερα , όπου τα πάντα κλυδωνίζονται από τις αβεβαιότητες και τις ανασφάλειες , που μας επιφυλάσσει το ¨αύριο ¨ .

Βασίλης Παλαμηδάς – Βόλος – 20-10-2018                . 

 
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: