Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Δεν παίξαμε και χάσαμε


                                 Δεν παίξαμε και χάσαμε

               Δεν παίξαμε και χάσαμε από τον ΠΑΟΚ  ( 2-0 ) στον τελικό
του Κυπέλλου Ελλάδος έτους 2018 , που έγινε στις 12/4/2018   στο ΟΑΚΑ Αυτή είναι η αλήθεια . Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα .
               Κύριε Μανόλο Χιμένεθ  προπονητή της ΑΕΚ πηγαίνεις για τον
τελικό και συνεχίζεις μέχρι τη τελευταία στιγμή , να κάνεις τις αλχημείες σου , όσον αφορά τις θέσεις στην ομάδα , τις αγωνιστικές τακτικές και την ψυχολογία της ομάδος .
               Έχεις απέναντί σου έναν αντίπαλο , που δεν είναι ομάδα της ¨ πλάκας ¨. Είναι μια ομάδα ¨ τρένο ¨ , φορμαρισμένη , γυμνασμένη , που σαρώνει τα πάντα . Τα αγνοείς , όλα αυτά , βρίσκεσαι στον ¨ κόσμο ¨ σου .
               Σκεπτόμενος τα προηγηθέντα ματς , που τα πήρες στα τελευταία λεπτά , έλεγες στον εαυτό σου , ότι και τα υπόλοιπα έτσι θα τα πάρω . Δυστυχώς στην  απόδοση η ομάδα έκανε ¨ κοιλιά ¨, δεν ήξερε που πήγαινε , με τα γνωστά αποτελέσματα …
               Κατεβάζεις για τακτικό και από τα πρώτα λεπτά τον Πέτρο Μάνταλο για συντονιστή και οργανωτή του παιχνιδιού σου . Αυτό ήταν το
μεγαλύτερο λάθος σου . Έξι μήνες μετά το τραυματισμό  του στο πόδι , ο Πέτρος παρουσιάστηκε ανέτοιμος , απροετοίμαστος , ακατάλληλος για τέτοιο ρόλο .
               Τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο γιατί τον κράτησες στον πάγκο ; Τον κρατούσες , σε προηγούμενα ματς , για το τελευταίο ημίωρο , για να μας προσφέρεις την έκπληξη ; Κρίμα , που το σχέδιό σου δεν βγήκε , αφού η ομάδα δεν τράβηξε από  την αρχή. Και , όμως , τα πράματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά με την εξαρχής  συμμετοχή  του φορμαρισμένου Λάζαρου , ο οποίος θα έδινε το δικό του ¨στίγμα¨ μεγάλης εμφάνισης ομάδας . Λάθος τραγικό , λοιπόν , η ενέργειά σου να τον κρατήσεις στον πάγκο και να στερηθεί η ομάδα των πολύτιμων υπηρεσιών του .
               Έτσι το δίδυμο Αραούχο – Λιβάγια ουδέν απέδωσε , και δική σου ευθύνη τον φορμαρισμένο Κονέ να μην τον χρησιμοποιείς , έδωσες την ευκαιρία στον αντίπαλο ΠΑΟΚ να ανεβάσει απόδοση στο παιχνίδι του , να μας νικήσει και να πάρει το Κύπελλο Ελλάδος 2018 .
               Πρέπει να συνέλθουμε το συντομότερο . Η θλιβερή σελίδα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος να κλείσει το ταχύτερον .
              Ας μη είμαστε και πλεονέκτες . Πήραμε , εφέτος το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2018 . Δεν είναι μικρό πράγμα .
              Με νέες δυνάμεις , με νέα μυαλά να δούμε το μέλλον , που ανοίγεται μπροστά μας , πιο αισιόδοξα και πιο ρεαλιστικά , όσον ποτέ .

             Βασίλης Παλαμηδάς – Βόλος – 17-5- 2018                .          











Δεν υπάρχουν σχόλια: