Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η Νίκη Βόλου στη Β΄ Εθνική


               Ανέβηκε επάξια η Νίκη Βόλου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία ανδρών. Ήταν ένα όνειρο, μια γλυκιά αναμονή, που την περιμέναμε εδώ και πέντε χρόνια.

               Ήρθε η μέρα της ανόδου. Ήταν Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 με τον ήλιο να πιάνει 38 βαθμούς υπό σκιάν.

                Μέσα στις πέντε χιλιάδες φιλάθλων, που είχαν έρθει για το ματς, διέκρινα φιλάθλους από Αγγλία, Γαλλία, Νορβηγία, Δανία, Καναδά, Αμερική και Αφρική.

                Το κλίμα ζεστό και ενθουσιώδες. Η ατμόσφαιρα πανηγυρική.Μέσα στα μπλε χρώματα που φορούσαν οι οπαδοί της Νίκης, είχαμε μια πανέμορφη θαλασσιά εικόνα στις κερκίδες .   

  

                 Οι παίκτες του ¨Οικονόμου¨ Τσαριτσάνης μπήκαν στο γήπεδο για προθέρμανση. Τάχουν χαμένα. Τόσο κόσμο σπάνιες φορές συναντάνε, αφού στο χωριό τους παίζουν μπροστά σε 300 φιλάθλους.

                 Διαιτητής ο κ. Σταύρος Μάνδαλος με τους βοηθούς του μπαίνει στο γήπεδο. Αναμένεται ένα μεγάλο ματς.

                 Στις 18.30 ο αγώνας αρχίζει . Η Νίκη ξεκινά με τερματοφύλακα τον έμπειρο και ικανό Ηλία Βούρο. Στο κέντρο της άμυνας τον Γιώργο Δεληζήση και τον Χρήστο Χολέβα που είναι σταθεροί στις επεμβάσεις τους και ¨καθαρίζουν¨ τις δύσκολες φάσεις.

Στα άκρα, δεξιά ο Βαγγέλης Στουρνάρας και αριστερά ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, που έχουν εντολή να κατεβαίνουν και να οργανώνουν επιθέσεις. Στο κέντρο ο Κώστας Διαμαντίδης , Παντελής Ριζογιάννης, Αλέξανδρος Παπατζίκος. Στη γραμμή κρούσης ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο Μπάμπης Παυλίδης και ο Γιώργος Πουλάκος.

                Στην επανάληψη οι παίκτες της Τσαρίτσανης κάνουν γενική επίθεση στα καρέ μας. Οι αμυντικοί της Νίκης τους αποκρούουν με επιτυχία. Μετά είκοσι λεπτά τις πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν οι δικοί μας, χωρίς αποτέλεσμα. Ο χρόνος τελειώνει με το σκορ ισόπαλο 0-0. Η Νίκη πρώτη στη βαθμολογία ανέρχεται στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

                Ένας ¨χείμαρρος¨ από φιλάθλους μπήκε στον στίβο αγκαλιάζοντας τους παίκτες μας. Μπράβο στα παιδιά μας για τη νίκη και την πρόκριση στη Β΄Εθνική Κατηγορία.

                Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Ανδρέα Πάτση και στον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Αγωνίστηκαν και πάλαιψαν ο καθένας από το μετερίζι του για να φτάσουμε στην άνοδο.  

                Μας αναμένουν καινούργοι αγώνες στη Β΄Εθνική. Οι αντίπαλοι μεγάλοι και δυνατοί. Με ανανεωμένο έμψυχο υλικό, συστηματική και μεθοδική δουλειά, πίστη στους στόχους, ευελπιστώ σε μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες.



Βόλος 9-7-2012   

Με εκτίμηση

Βασίλης Παλαμηδάς .

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: